divortul

In jos

divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Joi Ian 13, 2011 3:53 pm

Divortul nu este un pacat,mai degraba vad divortul un compromis decit un pacat.
De ce sa fie pacat sa divortezi?pentru ca acea persoana la care ai avut incredere in ea si ai tinut la ea te a inselat si si a batut joc de tine,ascunzindu se in spatele tau cu o alta persoana?
Minciuna este un factor principal pe linga inselaciune si tradare,adica toate acestea la un loc contribuie la destramarea unei familii,insa mai sint anumite cazuri in care mai ales femeia sau femeile(mai ales cele cu copii)le este frica sa faca acest pas,care nu vad rostul lasitatii aici daca in casnicie treaba nu merge bine.
Sa ti fie frica sa divortezi ca ai copii sau ca bunurile iti apartin numai tie si sa traiesti in casa cu un monstru,nu este ceva normal.
Cunosc un astfel de caz,unde o prietena de a mea de pe mes imi spune mereu ca ii este frica de sotul ei sa divorteze pentru ca are copii,dar casa ii apartine acestei femei,si ii este frica sa nu isi piarda copiii,insa ea nu isi pierde copiii mai ales ca exista si legi pe acest gen in care copiii intra in custodia acelora care au posibilitaitile de crestere.
Aceasta femeie traieste cu acest om,care nu face absolut nimic in casa aia,ea singura trage de toate datoriile,ea singura se ocupa de casa,de mincare,de copii,si cind vine de la servici obosita,sotul ei care sta toata ziua buna ziua in casa si nici macar o farfurie nu si o spala,o trimite pe ea la cumparaturi dupa ce vine de la servici obosita moarta...
Tatal ei este proprietarul apartamentului,si ea este singura mostenitoare dupa moartea tatalui ei,iar sotul ei nu este trecut in nici un act la acel apartament,singurul obiect uz casnic al sau fiind o masina de spalat,si nu are nici un drept asupra acelui apartament in cazul partajului.
El provine dintr o familie de tarani,si o ameninta pe ea ca ia fata si pleaca cu el la tara,dar el nu este in stare sa se ocupe de el singur,mai chinuie si copilul acela nevinovat,plus ca nu are conditiile de a lua fata cu el,traind in conditii greu de imaginat.
Ea imi spune de foarte multe ori ca ii este frica de el mai mult pentru copii,ca daca nu avea copii era mai simplu,numai ca aici este si o alta mare problema.Aceasta femeie traieste cu el de 18 ani de zile-vai mama ei ce viata are cu acest om,dar adevarul este ca nici ea nu face nimic pentru a se ajunge la calea despartirii la calea divortului,si spune mereu ca asteapta sa treaca timpul,dar daca sta sa astepte acel timp,o poate apuca batrinetea si tot nimic nu face de frica lui,un om de nimic,un ratat,un om care vrea pe toate la nas,fara sa puns si el mina la treaba in casa aia.
Am incercat sa o ajut sa iasa din acest calvar,dar imi spune mereu ca lasa sa treaca timpul sa vada ce se intimpla,si apoi o sa bage divort,dar daca mai sta mult asa in conditiile astea in care sotul ei nu este bun de nimic din toate punctele de vedere,nu inteleg rostul de a mai sta cu el,insa ii este frica de el,dar nici ea nu face nimic pentru a iesi din acest calvar.
Poate ca asa ii place sa se chinuie,dar se chinuie pe viata ei si mai chinuie si copiii pe linga ea si pe linga el,un om de nimic...
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cristina la data de Lun Ian 17, 2011 12:35 am

In cel mai scurt timp am vazut la televizor ca divortul nu o sa mai fie atit de complicat incit sa ajungi sa te plimbi pein tribunale si sa te plimbe din saptamina in saptamina sau din luna in luna,ci am auzit ca divortul o sa fie mult mai simplu ca pina acum,aici fiind vorba numai de un notar care se v a ocupa in totalitate de actul de divort.
Asa cum ai spus si tu nemesis,divortul in lumea de azi nu mai inseamna nimic,insa asta este la moda de ceva vreme,iar cei care se casatoresc pentru a fi doar casatoriti cu acte doar sa se zica ca sint casatoriti,este total aiurea,si nu inteleg de ce in ziua de azi tinerii se mai casatoresc daca dupa o luna doua baga divort.
Total aiurea...
avatar
cristina
moderator
moderator

Mesaje : 1000
Puncte : 6267
Reputatie : 4417
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

DIVORTUL

Mesaj  crystyna la data de Lun Ian 17, 2011 8:32 pm


Divortul este un mijloc de desfacere a casatoriei. Exista 2 modalitati prevazute de lege: prin acordul partilor sau cand raporturile dintre soti sunt grav vatamate.
Introducerea acţiunii de divorţ
Pentru declanşarea procedurii de desfacere a căsătoriei trebuie introdusă acţiunea de divorţ. Aceasta trebuie să cuprindă:
- numele şi adresa reclamantului
- numele şi adresa piritului
- data şi locul unde a fost incheiată căsătoria
- date privind copiii: dacă există - numele şi data naşterii acestora; dacă nu există - se menţionează acest lucru.
- date cu privire la locuinţă
- date cu privire la nume, dacă se solicită păstrarea numelui sau revenirea la cel anterior căsătoriei
- solicitarea pensiei de intreţinere (dacă este cazul)
- motivele care au dus la destrămarea relaţiilor de familie. Este indicat ca acestea să fie descrise cronologic. Se menţionează dacă au existat acte de violenţă morală sau fizică, dacă soţul pirit manifesta dezinteres pentru viaţa de familie, dacă intreţinea relaţii extraconjugale, dacă era consumator de băuturi alcoolice, dacă au existat despărţiri etc.
- dacă se solicită cheltuieli de judecată
Soţul reclamant trebuie să depună personal acţiunea la judecătorul de serviciu de la Judecătoria in raza căreia se află ultimul domiciliu comun al soţilor, in două exemplare dacă soţii nu au copii minori şi in trei exemplare dacă au. in unele oraşe mici există regula ca acţiunile de divorţ să fie depuse direct la Preşedintele Judecătoriei, deoarece instanţa are obligaţia ca, la inceput, să incerce impăcarea celor doi soţi.
La acţiune se ataşează o serie de acte:
- certificatul de căsătorie in original. Dacă acesta este pierdut sau este reţinut de către soţul care nu este de acord cu divorţul, este nevoie ca persoana in cauză să se adreseze serviciului de stare civilă unde a fost incheiată căsătoria şi să solicite un duplicat.
- copiile actelor de naştere ale copiilor (cind e cazul)
- certificate medico-legale (cind e cazul). Este recomandabil ca acestea să nu se depună in original, pentru a evita sustragerea lor de către celălalt soţ.
- chitanţa doveditoare pentru plata taxei judiciare de timbru. Taxa judiciară de timbru este de 39 lei dacă cererea se intemeiază pe art.38 alin.1 şi 2 din Codul Familiei şi 68.000 lei dacă este intemeiată pe art.38 alin.3 din Codul fam. sau dacă soţul reclamant nu are venituri.
Acestă taxă se plăteşte la CEC, in contul judecătoriei la care se introduce acţiunea de divorţ.
In materia probatiunii judiciare, in procedura divortului exista cateva derogari de la dreptul comun, astfel in procesul de divort un se poate lua interogatoriu partilor pentru dovedirea motivelor de divort pentru a se evita pronuntarea unui divort prin acordul partilor.
In divort pot fi audiati in calitate de martori si rudele si afinii cu exceptia descendentilor partilor in proces.
Pentru admiterea actiunii de divort, reclamantul trebuie sa dovedeasca motivele temeinice, care implica o anumita gravitate a neintelegerilor dintre parti.
Posibile motive temeinice: parasirea nejustificata a domiciliului comun de unul dintre soti; separatia in fapt imputabila unuia dintre acestia; infidelitatea unuia dintre soti; rele purtari de ordin fizic sau moral care duc la destramarea vietii de familie; existenta unor nepotriviri de ordin fiziologic, etc
Temeiul divortului il poate constitui doar indeplinirea cumulativa a trei conditii care un pot fi apreciate separat una de alta: - existenta unor motive temeinice; - aceste motive sa destramat grav raporturile dintre soti incat continuarea casatoriei este vadit imposibila; - imposibilitatea continuarii casatoriei sa existe pentru cel care cere desfacerea ei.
Divortul se poate pronunta doar din vina exclusiva a paratului sau din vina ambelor parti cand culpa concurenta a sotului reclamant este grava si ar fi putut duce ea singura la desfacerea casatoriei.
Atunci cand din probele administrate reiese vina exclusiva a reclamantului, instanta va respinge cererea de divort.
Un alt motiv special de divort este atunci cand starea de sanatate a unuia dintre soti face imposibila continuarea casatoriei. Cererea trebuie facuta de sotul bolnav, deoarece imbolnavirea impune respectarea obligatiei sprijin moral si reciproc, iar in acest caz divortul un se va putea pronunta din vina unuia dintyre soti, ci se va dispune doar desfacerea casatoriei.
Cererea reconvenţională. Soţul pirit poate face cerere reconvenţională cel mai tirziu pină la prima zi de infăţişare publică, pentru faptele petrecute inainte de această dată. Cind s-a introdus cerere reconvenţională, aceasta se judecă impreună cu cea a reclamantului, operind prorogarea de competenţă in favoarea instanţei investite cu judecarea ultimei dintre aceste două cereri.
Instanta competenta pt solutionarea cererilor de divort, este judecatoria in circumscriptia careia se afla cel din urma domiciliu comun al sotilor de la data introducerii actiunii.
Taxa de timbru pt cererile de divort intemeiate pe acordul partilor sau pe vinovatia sotului parat conf art 38 alin 1 si 2 C.Fam. este de 39 lei, iar pt cererea de divort intemeiata pe art.38 alin 3 C.Fam.( cand sanatatea unuia din soti face imposibila continuarea casatoriei), precum si in cazul in care reclamantul nu realizeaza venituri sau acestea sunt inferioare salariului minim brut pe tara , este de 6,8 lei.
Prezenta reclamantului este obligatorie incepand de la introducerea cererii de chemare in judecata. Lipsa nejustificata a reclamantului in instanta si prezentarea paratului duce la respingerea cererii de divort ca nesustinuta. Aceasta sanctiune este aplicabila atat in fata instantei de fond cat si in caile de atac.
Hotararea de divort prezinta un aspect particular important si anume aceasta un se va motiva daca ambele parti solicita instantei aceasta . Termenul de apel ca si cel de recurs este de 30 de zile si curge de la comunicarea hotararii.
Hotărirea de divorţ poate cuprinde şi unele menţiuni facultative, cum ar fi cele privind: numele pe care soţii il vor purta după divorţ, stabilirea pensiei de intreţinere intre soţi, impărţirea bunurilor comune, părintele care va administra bunurile minorului il va reprezenta, ii va incuviinţa actele inviitor. Data cind hotărirea rămine definitivă se consideră a fi cea a desfacerii căsătoriei.
Executarea hotăririi de divorţ. După răminerea definitivă a hotăririi de divorţ, instanţa o va comunica din oficiu Serviciului de stare civilă, pentru a face menţiunea pe marginea actului de căsătorie Efectuarea menţiunii despre hotărirea de divorţ pe actul de căsătorie constituie o măsură publicitară, ce are ca scop de a face opozabilă faţă de terţi desfacerea căsătoriei
avatar
crystyna
VIP
VIP

Mesaje : 52
Puncte : 543
Reputatie : 374
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 33
Localizare : Wolfsburg,Germania

http://fanclubbodyandsoul.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Divortul...

Mesaj  lacrima1 la data de Mier Ian 19, 2011 7:07 pm

Divortul este si va ramane dezbinarea, despartirea celor care s-au iubit candva...Urmarile sunt dureroase mai ales daca sunt implicati si copii.
avatar
lacrima1
VIP
VIP

Mesaje : 102
Puncte : 1215
Reputatie : 927
Data de inscriere : 17/01/2011
Varsta : 51
Localizare : London

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Sam Ian 22, 2011 6:52 pm

Divortul este singura solutie in cazul in care cei doi soti nu se mai inteleg,nu se mai ajuta intre ei,si fiecare face asa dupa cum il duce mintea.Neintelegerile familiale sunt rezultatul nepotrivirii de caracter,ceea ce inseamna ca unul din acesti doi soti ar trebui sa ia masuri urgente pentru a preveni un dezastru in familie,tinind cont si de faptul ca daca acestia au un copil sau mai multi copii,parerea mea este ca nu copii tin casnicia,pentru ca in acest caz de nepotrivire de caracter sunt implicati si copiii,ceea ce in acest caz divortul este necesar,pentru a nu distruge in primul rand viata copilului sau a copiilor.Alcoolul,minciuna,inselatoria,sau nesatisfacerea sau neindeplinirea obligatiilor pe care trebuie sa le aibe unul din soti in familia sau in casa pe care o intretine,constituie principalul aspect al divortului.
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  wolfenstein la data de Dum Ian 23, 2011 3:44 pm

Am fost casatorit cu acte din februarie 1996 pina in martie 2006,apoi am bagat divort,din cauza ca nu se mai putea continua casnicia.Am un copil care a murit in octombrie 2006,si care a trait 11 zile,apoi a murit.Dupa ce am ramas fara servici in 2006 la Avicola Slobozia in ianuarie,a urmat ca neintelegerile dintre mine si ea sa nu mai tina deloc,astfel incat am bagat divort.Ea a zis ca baga ea divort,si cind am ajuns la tribunal tot eu am bagat divort,ca ea nu avea bani.Si asta a fost.
avatar
wolfenstein
moderator
moderator

Mesaje : 1405
Puncte : 8805
Reputatie : 6054
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cristina la data de Lun Ian 31, 2011 3:19 pm

Divortul este solutia cea mai corecta in casniciile care nu merg deloc,datorita neintelegerilor dintre cei doi prteneri,dar sunt foarte multi,mai ales femeile,care de frica barbatului nu face acest gest,in afara faptului ca poate ii tine si copiii.
Nu te tine neaparat un act sa mai stai cu persoana respectiva atat timp cat in casa nu face nimic,si proprietatea iti apartine tie,si aici frica trebuie lasata la o parte.
avatar
cristina
moderator
moderator

Mesaje : 1000
Puncte : 6267
Reputatie : 4417
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  wolfenstein la data de Mar Feb 01, 2011 3:54 pm

Divortul cred ca este o solutie foarte corecta in cuplurile casatorite,pentru ca daca in acel cuplu nu merge casnicia,nu amai are rost ca relatia respectiva sa mearga mai departe.
Multe femei nu baga divort de frica barbatilor acestora,ceea ce nu vad un lucru normal aici din partea acestor femei,care de frica barbatilor lor nu aplica acest divort,si consider acest geste dina partea femeilor atat anormal,cat si paranormal,atata timp cat in acea casnicie nu mai face nimic pentru casa si pentru copii sau familie,nu mai face nimic.
Anormal si paranormal sa stai sa suferi si sa te chinui cu astfel de barbati de frica lor.
avatar
wolfenstein
moderator
moderator

Mesaje : 1405
Puncte : 8805
Reputatie : 6054
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Joi Mar 31, 2011 9:50 pm

Multe pesoane mai ales din randul femeilor nu pot sa faca fata divortului si nu baga divort,foarte multe dintre acestea ca au copii,si alte femei care nu au posibilitatile financiare respective,pentru ca un dovirt nu se face pe degeaba sau pe ochi frumosi,ci un divort este de durata,iar daca mai sunt si copii la mijloc,este mult mai complicat...Pentru cei care nu au copii este mult mai simplu decat cei care au copii...
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cristinaioana la data de Joi Apr 07, 2011 8:42 pm

Divortul apare atunci cand cei doi implicati in acea relatie, respectiv sotul si sotia, nu mai vorbesc aceeasi limba, nu mai au subiecte comune de discutat, nu mai simt nimic unul fata de celalalt...totul a devenit monoton si orice ar face nu reusesc sa iasa din rutina de zi cu zi....Este un pic mai usor sa divortezi atunci cand nu sunt copii. Dupa noua lege dai o declaratie la notariat si apoi casatoria se desface la Starea Civila.
Daca sunt copii sau macar unul atunci lucrurile se complica un pic. De obicei instanta da copilul mamei spre crestere cu exceptii in care din diverse motive mama e decazuta din drepturi.
Atunci cand te casatoresti juri ca veti fi impreuna pana la moarte la bine si la rau...dar niciodata nu se stie ce iti rezerva viata si cat de repede ajungi la divort.
avatar
cristinaioana
VIP
VIP

Mesaje : 102
Puncte : 2388
Reputatie : 854
Data de inscriere : 12/01/2011
Varsta : 38
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Sam Apr 23, 2011 8:04 pm

Daca in casnicia respectiva nu mai exista intelegere si iubirea dintre cei doi a pierit demult,daca lipseste nevoia satisfacerii conjugale intre cei doi,multa minciuna si alcool,nu inteleg aceste femei care mai stau si nu divorteaza...Am cunoscut foarte multe femei de acest gen care multe mi-au spus aceleasi lucruri,adica nu au bani de divort,le este frica de sotii lor si au copii.Mai conteaza un act daca nu exista intelegere si iubire?Traiesc cu copiii lor toata viata?O viata avem,deci sa o traim la maxim,asa cum se cuvine.
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  wolfenstein la data de Dum Apr 24, 2011 1:32 pm

Nu este o rusine sa te numesti o persoana divortata,atata timp cat in casnicia pe care ai avut-o nu a mers absolut nimic mai ales in ultima perioada de timp.Divortul intervine din cauza minciunii,tradarii,alcoolului si a violentei,indiferent daca in familie exista un copil sau mai multi,ceea ce rezulta ca divortul nu este un act de rusine pentru nimeni,atata timp cat casnicia nu mai merge de nici un fel.
avatar
wolfenstein
moderator
moderator

Mesaje : 1405
Puncte : 8805
Reputatie : 6054
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cristina la data de Vin Apr 29, 2011 3:20 pm

Nu este o rusine sa ajungi la divort,atata timp cat in familia respectiva nimic nu mai merge din nici un punct de vedere.Divortul este complicat pentru anumite femei carora le este frica sa divorteze,asta din cauza ca au copii si nu vor sa ii lase,unde cred ca astfel de femei nu fac bine ceea ce fac,in primul rand pentru ca viata lor daca este continuata de sotul respectiv unde nu exista dragoste si intelegere,nu mai are rost sa continue acea casnicie,pentru ca singura isi distruge viata mai rau...
avatar
cristina
moderator
moderator

Mesaje : 1000
Puncte : 6267
Reputatie : 4417
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Vin Mai 06, 2011 1:22 pm

Divortul este o cale de despartire a unui cuplu,care acest lucru se efectueaza pe baza legala,asa cum s-a efectuat si casatoria la fel,pe baza legala.Nu multi aplica divortul,desi pe multi acest act nu il tine,insa este foarte bine ca acest lucru sa se faca legal,deja unul din soti paraseste locuinta respectiva.Cel putin pentru mine,din cate am auzit la foarte multi,singura greseala o fac femeile,care nu baga divort de frica sotului acesteia...
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  wolfenstein la data de Sam Mai 07, 2011 8:41 pm

Multe familii,datorita lipsei financiare sau a banilor,sau mai exact unul din cei soti,considera divortul ca o mare cheltuiala si o mare pierdere de timp,pentru ca dupa divort,lucrurile ori vor ramane asa cum au fost inainte,ori lucrurile devin din ce in ce mai complicate.
avatar
wolfenstein
moderator
moderator

Mesaje : 1405
Puncte : 8805
Reputatie : 6054
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cristina la data de Lun Mai 16, 2011 12:25 pm

Divortul din ziua de astazi a devenit cel mai util mod de a definitiva relatia de casatorie cu unul din soti.Desi nu este atat de simplu,divortul trebuie sa aibe aspecte care sa concluzioneze ceea ce s-a intamplat in familia respectiva,de s-a ajuns la divort.Divortul este legat in primul rand de neintelegerile din casa,de minciuna,tradare si de raspundere neasumata din toate punctele de vedere,inclusiv nesatisfacerea nevoilor conjugale.
avatar
cristina
moderator
moderator

Mesaje : 1000
Puncte : 6267
Reputatie : 4417
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Joi Mai 26, 2011 4:02 pm

Divortul este un lucru care ar trebui sa il faca multi in cazul in care casnicia respectiva nu merge,si chiar daca in familia respectiva este un copil,asta nu ar trebui sa impiedice persoana respectiva sa bage divort,dar sunt foarte multe femei care nu fac acest lucru,ceea ce cred ca e o mare eroare umana daca lasa acest lucru mai ales pentru copil.Nu stai sa te omoare sotul tau in bataie si sa faca ce vrea cu viata ta sa ajungi la spital sau in mormant,ca nu vrei sa bagi divort pentru copil sau copii...
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  wolfenstein la data de Mier Iun 01, 2011 2:25 pm

Divortul reprezinta un lucru normal in viata,dar sunt foarte multi care prefera sa nu divorteze si sa ramana asa,mai ales femeile,care nu fac acest lucru mai mult pentru copiii lor,si eu cred ca aici acestea fac o mare greseala,pentru ca in primul rand nu trebuie sa isi distruga viata pentru copiii lor daca sotul acestora face ce vrea cu aceasta...
avatar
wolfenstein
moderator
moderator

Mesaje : 1405
Puncte : 8805
Reputatie : 6054
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Sam Iun 11, 2011 12:45 pm

Divortul este singurul lucru la moda in ziua de azi,unde in majoritatea cazurilor auzim numai si numai de persoane divortate acum in ultii ani.Sunt foarte multe persoane care spun ca sunt divortate,dar sunt divortate numai cu gura,sau sotii ori sotiile acestora au plecat in strainatate si nu mai stiu nimic de ei,ceea ce inseamna ca in aceasta situatie,divortul este ravasit,si spus numai din gura,nu si pe acte.
Eu sunt divortat din martie 2009,cu acte in regula.
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cristina la data de Mar Iun 21, 2011 5:11 pm

Divortul reprezinta cea mai simpla metoda de a incheia casnicia definitiv,numai ca nu este atat de simpla precum pare in scris sau in vorbe.Divortul dureaza foarte mult,mai ales daca discutam aici si de custodia copiilor sau de partaj...Nu ma pricep atat de bine,insa neintelegerile din casa,sunt singura solutie a divortului...
avatar
cristina
moderator
moderator

Mesaje : 1000
Puncte : 6267
Reputatie : 4417
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Dum Iul 10, 2011 2:49 pm

La ora actuala,auzim din ce in ce mai des despre divort,care este la moda in ziua de azi,insa eu unul nu inteleg de ce mai stau sa isi continue casnicia si nu vor sa bage divort,atata timp cat intre ei nu mai este nimic de facut,chiar daca au sau nu copii.Multi se plang ca nu au bani,insa trebuie sa existe in aceasta situatie o posibilitate in care sa gaseasca o anumita suma de bani pentru divort,care este destul de important pentru persoana care nu mai suporta.Dar,sunt multe situatii in care multe cupluri vor sa ramana asa,fara divort,si sa aibe fel si fel de relatii,tip"amanti"...
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  wolfenstein la data de Lun Iul 25, 2011 2:53 pm

Divortul este cea mai sigura sursa de a incheia casatoria respectiva,numai ca sunt foarte multe familii in care nu se aplica divortul,si le convine ambilor parteneri acest lucru mai ales femeilor,care,decat sa plateasca un avocat sau sa fie supusa altor cheltuieli majore,prefera sa ramana in continuare asa,in violenta,neintelegere,si numai pentru copiii lor,ceea ce din punctul meu de vedere,vad aici din partea femeilor o mare eroare,pentru ca nu traiesc toata viata cu copiii acestora,ci trebuie sa isi refaca viata intr-un fel sau altul.
avatar
wolfenstein
moderator
moderator

Mesaje : 1405
Puncte : 8805
Reputatie : 6054
Data de inscriere : 16/01/2011

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  cr_1971 la data de Mar Noi 29, 2011 3:08 pm

Divortul ar trebui sa fie calea cea mai sigura in familie,datorita neintelegerilor sau certurilor din familiile respective.Marea greseala din punctul meu de vedere,o fac femeile,care accepta sa ramana cu sotul respectiv in continuare,asta pentru copii,dar si pentru ca unele femei nu isi permit acest lucru,din cauza situatiei sale financiare.Indiferent cum ar avea situatia,femeia respectiva ar trebui sa faca ceva,iar daca nu face,inseamna ca ii place sa isi continue viata cu acelas betiv si bataus in casa.
avatar
cr_1971
Admin
Admin

Mesaje : 3655
Puncte : 13593
Reputatie : 4555
Data de inscriere : 10/01/2011
Varsta : 47

http://prieteni.forumgratuit.ro

Sus In jos

Re: divortul

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum